Cool Bear limonades nu onder de hoede van Pluck

UTRECHT – Na tien jaar bouwen aan het limonademerk Cool Bear draagt eigenaresse Ana Santiago het merk nu over aan Pluck van Coen de Kovel. Santiago blijft wel op de achtergrond aanwezig als adviseur.

Cool Bear maakt limonadesiroop van puur vruchtensap, zonder toegevoegde suikers en andere kunstmatige toevoegingen. “Met veel plezier heb ik de afgelopen 10 jaar gebouwd aan Cool Bear en vele kinderen voorzien van deze eerlijke en heerlijke limonade”, zegt Santiago. “Daarom kondig ik met veel plezier aan, dat ik een partner heb gevonden aan wie ik met veel vertrouwen de business overlaat: Coen de Kovel van Pluck.”

Natuurlijk
Pluck zoekt naar productinnovaties en gezondere alternatieven voor voedingsmiddelen en verkoopt die via de eigen webshop aan zakelijke afnemers. “Met Pluck wil ik bruggen bouwen en meerwaarde creëren voor iedereen met wie ik samenwerk”, vertelt Coen de Kovel. ”Ik geloof dat je met kwaliteit in plaats van kwantiteit net zo goed je doelstellingen kunt bereiken. De producten van Cool Bear passen dan ook goed bij hoe wij de markt willen benaderen en de vernieuwende producten die wij willen leveren.”