Over Ana

Chief Executive Buddy
Ana Santiago

Mijn Verhaal..

Wat is er nou mooier dan een kind die zichzelf bijzonder en gewaardeerd voelt, dat ze net zoals ik durven te dromen?

Als klein meisje heb ik veel gedroomd over het leven en hoe mijn toekomst eruit zou zien. Je kunt zeggen dat ik een dromer was. Dit is mij van jongs af aan meegegeven en aangeleerd – Dromen mag! Mijn ouders zijn als jong, getrouwd stel van Puerto Rico naar de Verenigde Staten gegaan, in de hoop een stukje van de Amerikaanse droom te vinden. Een leven met toekomstmogelijkheden en kansen voor de kinderen. Ik ben de jongste van vijf kinderen, opgegroeid in de Verenigde Staten. Het land is voor mij het voorbeeld van: Dream big, anything is possible.

In de dromen die ik vroeger had kwamen Nederland, limonade en beren nooit voor, maar wel de wens om het beste uit mijzelf te halen. Ik weet hoe het is om te dromen en hoe het voelt als je ergens in gelooft, al lijkt het misschien op het eerste gezicht onbereikbaar. Mijn droom was om Cool Bear tot leven te brengen. Hij is een beer met een groot hart voor iedereen! Zo vindt hij het belangrijk dat alle kinderen gezond en sterk zijn, om te doen wat ze gelukkig maakt en om hun krachten te gebruiken.

Mijn volgende droom is kinderen te inspireren en te laten zien dat dromen mag, daarom werkt het team van Cool Bear aan alle dromen van kinderen over de hele wereld. Dat hun hart gevuld mag zijn met hoop en liefde. Cool Bear helpt mij met het schrijven van een boek, op deze manier kan ik andere kinderen helpen om in hun dromen te geloven. De avonturen van Cool Bear en zijn maatjes is een verhaal dat rechtstreeks geschreven is vanuit mijn hart. Ik heb ontdekt dat ieder hart een magische deur heeft. Je moet door deze deur om te kunnen zien, geloven en om kracht te halen uit de eindeloze mogelijkheden die het leven te bieden heeft. Gaan jullie ook mee samen op dromenjacht met Cool Bear?

Samen met Cool Bear® delen wij graag onze producten met jullie, want alles begint met een gezonde-droom.

Ana Santiago

Oprichter Cool Bear®
ana@coolbear.nl