Over Cool Bear

Alleen het allerbeste voor kinderen

Drinken zonder Nonsens maar wel met Sense!

0% suiker toegevoegd

Bere-lekker en verantwoord

Gezond drinken is belangrijk, voor jezelf én je gezin. Maar lekker genieten mag natuurlijk ook! Wij maken alleen gebruik van de beste ingrediënten uit de natuur, waardoor de Cool Bear® producten (h)eerlijk zijn. Het bevat geen toegevoegde suikers, aspartaam of andere kunstmatige zoetstoffen. Cool Bear® geef je met een gerust hart mee aan je kind! En zó zien wij dat graag!

Cool Bear® is met liefde gemaakt

Wij willen laten zien dat Cool Bear® producten niet alleen Bere-Lekker zijn, maar dat het ook nog eens een verantwoorde keuze is. Cool Bear® wordt bereid met liefde en zorg en maakt al haar producten met hart voor jong en oud, dit met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
Dat noemen we nou ‘Made with Love.’

Minder dan 3 calorieën  

Cool Bear® bevat puur vruchtensap en is niet gezoet met kunstmatige zoetstoffen, maar met het 100% natuurlijke, zuivere Stevia (Reb. A 97%). Stevia bevat ook geen calorieën, waardoor de producten minder dan 3 calorieën en 1 gram koolhydraten per 100 ml bevatten! Cool Bear® geef je dus met een gerust hart mee aan je kind! Inmiddels zijn we ons assortiment flink aan het uitbreiden. Cool Bear® kom je behalve op evenementen, online en in de supermarkt nu ook tegen in de horeca! Zo kun je altijd en overal heerlijk genieten van Cool Bear®. Ook onze Cool Bear® Mascotte, berenvriend van iedereen, is vaak te vinden op verschillende locaties en op evenementen.

100% verantwoord

Onze (h)eerlijke producten